bgzh-CNendekkrutrukuz

Малките джуджета на Дядо Коледа

19Дек2023

Малките джуджета на Дядо Коледа

 317  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Малките джуджета на "Малкият принц"

Добре дошла в Частна детска градина “Малкият принц” казваме на г-жа Мариела Щерева.

Дамата е майка на две деца, които са част от семейството на “Малкият принц”. Баткото Иван е във втора група “Слънчице”, а неговата сестричка Елена - в яслена група “Розичка”, която посети мама Мариела.

Гостуването на г-жа Щерева беше посветено на предстоящия и най-очакван празник Коледа. За децата тя беше подготвила разнообразни дейности и занимания посветени на Коледните празници, които отключиха творческия потенциал на децата и превърнаха групата в предколедна работилничка за украса.

Всевъзможни коледни играчки сътвориха децата, които декорираха по свой дизайн и визия. Мама Мими беше подготвила играчки за всяко дете, с които допълниха коледната елха в групата така тя стана по-богата и красива. Тя сподели, че много обича да получава подаръци като най-скъпите подаръци, които е получавала са децата й - Иван и Елена.

Благодарим от сърце на Мариела Щерева за празничното настроение, споделено време и радостта в очите на децата! Очакваме я отново на гости, този път в група “Слънчице”, при Ванко и неговите приятели.

Малките джуджета на Дядо Коледа - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп