bgzh-CNenderuuk

Научна работилница за малки изследователи

06Фев2024

Научна работилница за малки изследователи

 408  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Научна работилница за малки изследователи - "Малкият принц"

Казваме добре дошли на семейството на Степан от група “Звездичка”. От година и половина Варна е техен дом, който им носи красота, спокойствие и гостоприемство.

Професионалната реализация на родителите е в сферата на компютърния дизайн и банковото дело. Въпреки сериозните професии и работна ангажираност семейството споделя, че не спира да търси начини да прекарват моменти на заедност и забавления. В градината на гости ни бяха татко Сергей и баба Олга, която е преподавател по физика в Техническия университет в Русия.

Преподавателския усет, отношение и лекота на общуване си проличаха по начина, по който дамата успя да завладее децата с интересни и любопитни факти. Богатата образователна програма, практически занимания и опити, които беше подготвила предизвикаха детското любопитство, интерес и нетърпение за учене на нещо ново. Въздух, звук, вода, магнитни полета и електричество бяха част от темите, върху които се базираха беседите и експериментите. Таткото на Степан помагаше с визуална и интерактивна презентация, която обясняваше последователността на процесите и получените резултати.

Екипът на Частна детска градина “Малкият принц” изказва благодарност на семейство Хабарови за избора на едно по-различно и научно-изследователско приключение. “Изключително радостни и благодарни сме от бързата адаптация и добрите учебни резултати. Радваме се, че Степан овладява българския език с желание и настроение”- сподели татко Сергей. На есен той ще постъпи в първи клас в голямата училищна общност на “Малкият принц”. Поднасяме сърдечни благодарности за раздадената радост, споделени знания и позитивно отношение!

Научна работилница за малки изследователи - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 03 Юни 2024
  Лятна програма от 03 юни до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За деца от детска градина "Малкият принц"

 • 03 Юни 2024
  Лятно училище "Малкият принц" от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 02 Авг 2024
  Лятна ваканция от 02 до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За ученици от училище "Малкият принц" и гимназия "Екзюпери".

 • 03 Юни - 31 Авг
 • 06 Сеп - 16 Сеп
 • 16 Сеп - 05 Окт