bgzh-CNenderuuk

Обичта като символ на всички добродетели

24Ное2023

Обичта като символ на всички добродетели

 321  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Обичта като символ на всички добродетели в "Малкият принц"

На гости в Частна детска градина “Малкият принц” посрещнахме г-жа Галина Гочева, която намира своето професионално призвание в мъжкото подстригрване.

От 13 години майката на Мира-Ив от група “Лисичка” упражнява професията си в Англия и към днешна дата управлява луксозни салони разположени в Лондон. Споделя ни, че освен удовлетворението от работата, професията й дава възможност да общува с различни хора, които разширяват и допълват цялостния й поглед и мироглед за живота, помагащи й във възпитанието на дъщеря й. По отношение на родителството сподели, че иска да възпита дъщеря си да бъде с широк мироглед, да бъде добра, любознателна и отговорна.

Обичта като символ на всички добродетели в "Малкият принц"

През настоящата учебна година активно се работи по проект “Добродетели” във всички групи в детската градина. В тази посока протече и гостуването на Галина, чийто фокус беше обичта в живота на човек. В началото на разговора децата споделиха, какво значи да обичаш някого, как разбират, че ги обичат и как те дават обич? Малките лисички научиха, че обичта е майка на всички добродетели. Благодарение на нея се раждат останалите - радостта, търпението, смелостта и прошката. Когато обичаме някого, ние се отнасяме към него с грижа, внимание и уважение. Обичта свързва сърцата и ни показва, че някой или нещо е важно за нас и ни кара да даваме най-доброто от себе си, за да се грижим за него и да бъдем свързани с него. Въодушевени в края на гостуването, всяко дете създаде свое розово сърце като символ на обичта и получи подарък-значка, която да ги връща мислено към този емоционален ден.

Екипът ни поднася своите благодарности на г-жа Гочева, с пожелания винаги да дарява обич и топлина с лекота, както в този споделен ден!

Обичта като символ на всички добродетели - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 03 Юни 2024
  Лятна програма от 03 юни до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За деца от детска градина "Малкият принц"

 • 03 Юни 2024
  Лятно училище "Малкият принц" от 00:00ч. до 00:00ч.

 • 02 Авг 2024
  Лятна ваканция от 02 до 30 август от 00:00ч. до 00:00ч.

  За ученици от училище "Малкият принц" и гимназия "Екзюпери".

 • 03 Юни - 31 Авг
 • 06 Сеп - 16 Сеп
 • 16 Сеп - 05 Окт