bgzh-CNendekkrutrukuz

Малките предприемачи на “Малкият принц”

11Дек2023

Малките предприемачи на “Малкият принц”

 391  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (6 гласа)
Малките предприемачи на "Малкият принц"

Приветстваме с добре дошли Славина и Явор, родители на Римо от група “Звездичка” в Частна детска градина “Малкият принц”. Гостуването на татко Явор беше първо, докато за мама Славина второ.

С кратка презентация по хронология на предишното си посещение започна майката на Римо, споделяйки: Посещавам за втори път градината със “задачата” да вляза в ролята на учител макар и за час, като подготвя интересен за децата проект. Помня първата ми визита, на преден план бяха съвкупност от позитивни емоции - радост, вълнение и умиление, които ме потопиха в света на Римо. Едновременно с тях, надделяваха любопитните и очакващи - да бъда в стаята, където прекарва ежедневието си, да се запозная с приятелите му и да участвам във възпитателно-образователния процес. При второто си посещение си припомних отново всички тези емоции, но този път основно впечатление ми направиха креативността и ентусиазма на децата.

Родителите бяха подготвили ролева игра на популярната на всички “Щанд за лимонада”, където децата имаха възможност да покажат социални и предприемачески умения. Всеобщото въодушевление от забавната и образователна игра с правила, децата бързо трансформираха в занимание по тяхно предпочитание.

“За първи път присъствам на такова събитие. Общите ми впечатления от самата група и от това как протече самото ни гостуване са много добри. Усетих една топла атмосфера и всички много се забавлявахме. След играта децата ни изрецитираха стихотворение в знак на благодарност. Това ме впечатли изключително” заяви таткото на Римо.

Екипът на детската градина благодари на семейството за гостуването, стимулирането на образователни и социални умения, мило и топло споделяне!

Малките предприемачи на “Малкият принц” - 5.0 out of 5 based on 6 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп