bgzh-CNendekkrutrukuz

Коледна работилничка

19Дек2023

Коледна работилничка

 318  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (7 гласа)
Малките предприемачи на "Малкият принц"

В Частна детска градина “Малкият принц” на гости беше Ирина Йорданова, майка на Георги от група “Звездичка”.

Госпожа Йорданова е майка на три деца, за които семейството се е доверило на институцията “Малкият принц”. Най-голям е синът им Теодор, който е в шести клас. Дъщеря им, Иванеса е в трети клас, а най-малкият Георги ще бъде първокласник. Към момента дамата се е отдала изцяло на отглеждането и възпитанието на децата.

За своето гостуване беше подготвила творчески занимания, които бяха свързани с настъпващите Коледно-Новогодишни празници. Децата демонстрираха своята креативност изработвайки прекрасни венци и дървени фигурки. В завършените украси си проличаха коледната еуфория, естетическия усет и творчески ентусиазъм на децата. В навечерието на най-семейния празник, мама Ирина отправи и своето пожелание към деца и родители - да бързаме по-бавно и да отделяме повече време на децата. Децата порастват бързо, а пропуснатите моменти и време на близост няма как да се компенсират в бъдеще бяха само част от съветите и опитът, който ни сподели г-жа Йорданова.

Чудесните творения на децата ще могат да бъдат закупени на Благотворителния коледен базар, който ежегодно се провежда непосредствено преди коледния празник на детската градина. Поднасяме сърдечни благодарности на г-жа Йорданова, че прие предизвикателството да гостува в детска градина “Малкият принц” за усмивките, топлата атмосфера и подаръците, които джуджетата на Дядо Коледа бяха изпратили по нея.

Коледна работилничка - 5.0 out of 5 based on 7 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп