bgzh-CNendekkrutrukuz

На гости в детската градина

11Окт2022

На гости в детската градина

 549  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
На гости в детската градина

Експертен съвет “Мама и татко могат” към Академия за ефективно родителство посрещна първия си гост - Вяра Костова.

Ние в Частна детска градина “Малкият принц” сме убедени, че няма по-силно въздействие и авторитет за формиране на етично общуване, съпричастност, екипност, благородство у децата от единодействието между детска градина и семейство. В изпълнение на проактивната ни училищна политика, създаваме експертни съвети в помощ на децата и детската градина, които ще придадат нова добавена стойност на възпитателно-образователния процес. Експертен съвет “Мама и татко могат” дава възможност за участие на родителите в учебния процес.

На гости за първи път през настоящата учебна година в Частна детска градина “Малкият принц” беше Вяра Костова. Името й отговоря на излъчването й. Тя определено ни накара да вярваме, че родителите, като участници в образователния процес, допринасят, по един непринуден и изключително забавен начин, децата да усетят любов, подкрепа и уважение. Влизайки в ролята на учител, родителят се представя в една различна светлина пред своето дете. Носи му различна емоция, която ще окаже едно вълшебно въздействие върху нежната детска душа.

Вяра е ветеринарен лекар - хирург по професия. На този етап е отдадена на отглеждането на двете си деца. Дъщеря й Мария е част от семейството на детска градина “Малкият принц”, в предучилищна група.

Мама Вяра е творчески надарена, креативна и внимателна към детайлите дама. Хоби са й крафт заниманията, рисуване и работа по проекти.

За децата беше подготвила прекрасен проект - изработка на гномчета с есенни мотиви. През правенето децата научиха как с ориз, чорап, декорации под формата на гъбки, есенни листа, чушки и още много други, можеш да си изработиш нещо чудно. Научиха, че благодарение на въображението си могат да използват нещата не само по тяхното предназначение. Оризът, обичайно като част от менюто, използваха по алтернативен начин. Определено беше забавно и ползотворно.

С нас Вяра сподели, че мисията й като родител е: “Искам да направя от тях човеци, най-вече”. Най-важното, което иска децата й да научат е да различават истинските хора, да бъдат гъвкави и дипломатични. Нейното верую е: “Аз мога и искам”.

Г-жа Косотва пожела на всички деца: “Да са живи, здрави и спокойни. Да знаят, че мама е навсякъде”.

На гости в детската градина - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 27 Сеп 2023
  Родителска среща "Пътуваме и учим в Европа" от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 28 Сеп 2023
  Родителска среща - "Слънчице" - 2 група от 17:00ч. до 17:40ч.

 • 28 Сеп 2023
  Родителски срещи 9. и 12. клас от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 27 Сеп - 28 Сеп
 • 28 Сеп - 29 Сеп
 • 04 Окт - 22 Ное
 • 24 Дек - 26 Дек