bgzh-CNendekkrutrukuz

Пътешествие с изследователски кораб

02Дек2022

Пътешествие с изследователски кораб

 535  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Пътешествие с изследователски кораб - Частна детска градина "Малкият принц"

Още едно семейство прие поканата на Частна детска градина “Малкият принц” и Експертен съвет “Мама и татко могат” - семейство Тодорови.

Участие в учебния процес взеха Веселина и Антон Тодорови - лъчезарно семейство, за чиито две прекрасни дъщери са се доверили на Частна детска градина “Малкият принц”. По-голямата от тях - Стели, е в предучилищна, а малката София e в първа група. Татко Тони е корабен инженер, а мама Веси е икономист - финансист. Въпреки сериозните си професии, те споделиха, че приоритет са не кариерите им, а децата и винаги се стремят да отделят достатъчно време за тях. Любимо споделено време на семейството е това, в което пътешестват заедно.

В тази посока беше организирано и тяхното гостуване в детската градина. Антон Тодоров представи пред децата макет на истински изследователски кораб, с който в последствие се “отправиха” на околосветско пътуване. Всички пасажери на борда посетиха далечни дестинации, в различни точки на света. Стигнаха до всеки континент и се запознаха с най-типичните за географските му ширини животински обитатели. Персонален спомен за всяко дете от група “Розичка” беше подготвен от любезните гости - тениска за оцветяване с животинка, обитаваща някоя от “посетените” държави.

Относно родителството и своята цел в тази си роля, семейство Тодорови споделиха, че най-важното, което искат да научат дъщеричките им е да различават доброто от лошото, през личен пример и постъпките на другите. Да не лъжат, а да бъдат искрени винаги. Сърдечно благодарим на семейство Тодорови за времето заедно с децата и всичко онова, което им дадоха, бъдейки им скъпи гости!

Пътешествие с изследователски кораб - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Предстоящи събития

 • 14 Дек 2023
  "Аз, природата и светът" Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

 • 20 Дек 2023
  Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

 • 20 Дек 2023
  Коледен концерт-спектакъл на училище "Малкият принц" от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Дек - 20 Дек
 • 21 Дек - 26 Дек
 • 01 Ян - 19 Фев
 • 22 Фев - 04 Мар