bgzh-CNendekkrutrukuz

За хляба - от зрънцето до трапезата

17Ян2023

За хляба - от зрънцето до трапезата

 363  

4.25 1 1 1 1 1 Рейтинг 4.25 (4 гласа)
За хляба - от зрънцето до трапезата - Частна детска градина "Малкият принц"

Добре дошла в Частна детска градина “Малкият принц” казваме на г-жа Илка Тодорова.

На гости във група “Лисичка” беше Илка Тодорова, майка на три момчета. Най-малкото - Александър, е във втора възрастова група на Частна детска градина “Малкият принц”. Тя разказа на децата как от житото на полето, хлябът достига до домовете ни.

Интересно и любопитно за децата бе как мама Илка представи всички процеси и тяхната последователност - от зрънцето, през брашното, месенето, печенето и така до мекия, вкусно ухаещ, топъл хляб. И тук идва ролята на семейство Тодорови, чиято дейност е търговия със машини. Представители са на няколко компании - международни лидери в производството на техника за хлебопроизводството и сладкарството.

За родителството си майката на Алекс сподели, че най- важното, което иска да научат децата й е уважението. Тя държи трите й момчета да придобият няколко ключови умения, които да ги подкрепят в живота. Сред тях са самоувереност, висока мотивация и лесна адаптация.

Да си майка на три момчета със сигурност изисква подкрепата на силен татко в семейството. Общата мисия на семейство Тодорови е да възпитат децата си на честност и почтеност.

Благодарности към Илка Тодорова за позитивизма, отдадеността и топлото отношение, което сподели с децата от група “Лисичка”!

За хляба - от зрънцето до трапезата - 4.3 out of 5 based on 4 votes

Още по темата

Предстоящи събития

 • 04 Окт 2023
  Ден на информационното общество Цял ден

 • 06 Окт 2023
  Избори за Ученически парламент от 13:30ч. до 14:30ч.

 • 21 Ное 2023
  Ден на християнското семейство Цял ден

  Въведение Богородично.

 • 04 Окт - 22 Ное
 • 24 Дек - 02 Ян