bgzh-CNendekkrutrukuz

Вкусни предизвикателства

18Ян2023

Вкусни предизвикателства

 473  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (3 гласа)
Вкусни предизвикателства - Частна детска градина "Малкият принц"

Частна детска градина “Малкият принц” посрещна Цветелина Тодорова.

Във втора възрастова група “Лисичка” гостува майката на Борис - г-жа Цветелина Тодорова, преподавател в Професионална гимназия по туризъм, град Варна. Тя притежава дългогодишен опит в сферата на сладкарството и хлебопроизводството. Такава е и темата на нейното гостуване в Частна детска градина “Малкият принц”.

За децата тя беше подготвила един истински, практически урок по хлебарство. Резултатът беше уникален, ароматен и много вкусен - сладки гевреци със сусам. Всяко едно дете се докосна до тестото, оформи си геврече и го поръси с много захар и сусам. После остави гевречето да си “почине”, преди да бъде изпечено и изядено с апетит. Малките хлебари се насладиха на работата си с пухкавата смес, а след това и на прекрасния резултат. Всеки участник получи персонална значка за най-добър хлебар, абсолютно заслужена, в замяна на вложения труд, търпение и старание.

Относно родителството майката на Боби сподели, че има за цел да му осигури хубаво детство с много спомени от емоционални преживявания. Би искала детето й да да подбира правилно съветите, в които да се вслушва и да поеме пътя си в правилна посока.

Благодарни сме за това интересно преживяване, което г-жа Тодорова осигури на децата, превръщайки стаята им в импровизирана пекарна!

Вкусни предизвикателства - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Предстоящи събития

 • 14 Дек 2023
  "Аз, природата и светът" Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

 • 20 Дек 2023
  Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

 • 20 Дек 2023
  Коледен концерт-спектакъл на училище "Малкият принц" от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Дек - 20 Дек
 • 21 Дек - 26 Дек
 • 01 Ян - 19 Фев
 • 22 Фев - 04 Мар