bgzh-CNendekkrutrukuz

На гости във варненската опера

26Мар2023

На гости във варненската опера

 519  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (5 гласа)
Тренировка по карате - Частна детска градина "Малкият принц"

Децата от група “Звездичка” на Частна детска градина “Малкият принц” се насладиха на модерното творчество на съвременната българска сцена и представлението “Цар лъв”.

Госпожа Дарина Валеева взе участие в проект “Добродетели”. Тя е възпитаничка на “Малкият принц”, а днес родител на дете в детската градина. Дамата се реализира професионално в сферата на недвижимите имоти и инвестиционните проекти.

Щедростта беше онази добродетел, която дъщеря й Еленка си изтегли. Извън материалното измерение, с което асоциираме щедростта, тя прояви такава, подарявайки вълнуващо изживяване на всички деца. Г-жа Валеева закупи билети за мюзикъла във варненската опера “Цар лъв”, който се превърна в цветно, вдъхновяващо и силно въздействащо приключение.

Думите са малко да опишем удоволствието, което беше на лицата и в сърцата ни през цялото време. Въпреки предизвикателната за възрастта им тричасова продължителност, децата проявиха дисциплина, интерес и уважение към към актьорите на сцената и организаторите зад кулисите и останаха до края на представлението. Малките “звездички” се насладиха на една красива и добре разказана приказка за доброто и злото, които живеят във всекиго, а кое от тях ще надделее, зависи от самите нас.

Ето какво сподели майката на Еленка за своята мисия на родител:
”Моята мисия е да посветя своето време и цялата си любов за създаването на моето дете като достоен, любящ, добър, свободен и уважаващ човек, който е способен да се справя самостоятелно с трудностите на живота и да изгражда и реализира успешно себе си в него.” Едни от най-важните умения в живота, които би искала дъщеря й да усвои са грижа за здравето и съзнанието си, както и да слуша сърцето си. Да съумява да намира своите дългосрочни цели и да е упорита в постигането им, да не спира да учи.

Благодарим на госпожа Валеева за прекрасния жест и преживяване, които подари на децата от Частна детска градина “Малкият принц.”

На гости във варненската опера - 5.0 out of 5 based on 5 votes

Още по темата

Още по темата
 • 11 Декември 2023
 • Детска градина

Малките предприемачи на “Малкият принц”

 • 01 Декември 2023
 • Детска градина

Дизайнерът Петя Димитрова въведе децата от яслена група в света на модата

 • 27 Ноември 2023
 • Детска градина

Ден на Християнското семейство в детска градина “Малкият принц”

Предстоящи събития

 • 27 Юни 2024
  Бал на випускниците 2024 - VII - XII клас Цял ден

 • 30 Юни 2024
  Летен лагер Пампорово от 09:00ч. до 10:00ч.

 • 06 Сеп 2024
  Ден на Съединението на България Цял ден

  Съединение на Източна Румелия с Княжество България. Официален празник.

 • 27 Юни - 07 Сеп