bgzh-CNendekkrutrukuz

Скачащите жабки

05Апр2023

Скачащите жабки

 418  

5 1 1 1 1 1 Рейтинг 5.00 (2 гласа)
Скачащите жабки - Частна детска градина "Малкият принц"

Пръв гост по проект "На гости в детската градина" посрещнахме и в яслена група “Приятелство”.

Мая Димитрова, майка на София, която наскоро постъпи в Частна детска градина “Малкият принц”, отдели от своето време, за да го сподели с най-малките дечица. Вълнението беше двустранно. Докато децата определено искаха да демонстрират всичко, на което са способни, мама Мая успяваше да отдели внимание на всяко едно и да му подари усмивка. Скоро й предстои да се завърне на работа като специалист в областта на одита.

Съобразявайки се с крехката възраст на децата, г-жа Димитрова беше подготвила интересни книжки, които заедно разгледаха. Прочете приказка за “Мечето Бизи”, а след това, посредством картинки, разпознаваха животни, плодове, цветове. Забавно стана, когато се стигна до изображението на жаба, за която децата знаеха, че е зелена, а също и как се придвижва, защото веднага започнаха да демонстрират. В един момент стаята се изпълни с много щастливи скачащи “жабки”. Имаше и забавления с топка, а в играта “Замръзни”, всички заедно се превръщаха в статуи.

Майката на София разкри своята мисия на родител, която се изразява в това да отгледа упорито и амбициозно дете, свободомислещо и независимо. На въпроса “Как се отглежда щастливо дете?”, отговорът беше “като разбираш душата му”.

Весело и динамично премина първата среща в група “Приятелство”. Благодарности към Мая Димитрова за усмивките и забавленията, които от сърце подари на децата!

Скачащите жабки - 5.0 out of 5 based on 2 votes

Предстоящи събития

 • 14 Дек 2023
  "Аз, природата и светът" Цял ден

  Състезание на СБНУ за ученици 1.-4 клас

 • 20 Дек 2023
  Коледно тържество на детска градина "Малкият принц" от 10:30ч. до 11:30ч.

 • 20 Дек 2023
  Коледен концерт-спектакъл на училище "Малкият принц" от 17:00ч. до 18:00ч.

 • 14 Дек - 20 Дек
 • 21 Дек - 26 Дек
 • 01 Ян - 19 Фев
 • 22 Фев - 04 Мар